De afgelopen periode heeft een adviesbureau gewerkt aan een plan voor de Willibrordlaan in Hulsel. Het eerste ontwerp ligt nu klaar!

Waarop een nieuw ontwerp?

De afgelopen jaren hebben we regelmatig feedback ontvangen over de verkeerssituatie aan de Willibrordlaan/Vooreind in Hulsel. Denk aan een te hoge rijsnelheid, vrachtverkeer wat door het centrum rijdt en onvoldoende verkeersveiligheid voor fietsers. Daar brengen wij graag verandering in!

In het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan (GVVP) lees je ons streefbeeld voor verkeer(sveiligheid), wegen, (fiets)routes en maatregelen om dat te verbeteren. Daarin lees je dus ook meer achtergrondinformatie over waarom we aan de Willibrordlaan zwaar verkeer willen verminderen en de fietsroute willen verbeteren.

We gaan de binnengekomen opmerkingen verwerken. Daarna organiseren we nog een moment waar inwoners en ondernemers opmerkingen en wensen kunnen aangeven.

Opmerkingen/vragen?

Op www.buitenkomtbinnen.nl/willibrordlaanhulsel kun je via het contactformulier je opmerkingen en vragen kwijt over het ontwerp.