Afgelopen half jaar stond er als proef een mobiel scheidingsstation in de Kempengemeenten. Deze stond één of twee keer per maand in iedere kern. Bij het mobiel scheidingsstation kon je kleine hoeveelheden recyclebaar afval dicht bij huis afleveren. En daar werd goed gebruik van gemaakt!

Laatste ronde

Aan de proef komt nu een einde. De komende periode gaan we de resultaten op een rijtje zetten. Hoe veel is er gebruik gemaakt van het mobiel scheidingsstation? Wat waren de kosten? Hoe waren de reacties? Afhankelijk van de resultaten gaan we, samen met de andere Kempengemeenten, kijken of we in 2023 terugkomen met het mobiel scheidingsstation. Het mobiel scheidingsstation doet nog één ‘laatste ronde’ en staat in december nog op de volgende locaties:

  • Zaterdag 11 december bij het gemeentehuis in Reusel
  • Dinsdag 21 december in op het Myrthaplein in Hooge Mierde

In 2022 ben je weer welkom op onze milieustraat. Kleine elektrische apparaten (zoals mobiele telefoons of föhns), cartridges, spaarlampen, tl-lampen en ledlampen kun je ook inleveren bij speciale inleverpunten bij jou in de buurt. Een overzicht daarvan vind je op www.inleverpunten.stichting-open.org.