Hallo, ik ben Kees van Haaren en in de gemeente Reusel-De Mierden actief als ervencoach. Als ervencoach ondersteun ik u als agrariër of erfeigenaar bij de ontwikkelopgaves die er spelen op uw erf. En help u graag bij het in beweging krijgen van uw bedrijf.

Het platteland is enorm in beweging. Het buitengebied ontwikkelt zich en lijkt onder een vergrootglas te liggen. Er is veel aandacht voor onder andere asbest, nieuwe functies, doorontwikkeling, duurzame energie en bedrijfsbeëindiging. Veel agrariërs komen in aanraking met deze thema’s. Soms is het lastig om binnen al deze thema’s het overzicht te bewaren. Misschien heeft u plannen voor een verandering binnen het bedrijf, een inkrimping/uitbreiding van de veestapel? Of is het voor u juist verstandig om even niets te veranderen? En welke stappen moet u nemen en vraagt u zich af wie u daarbij kan helpen?

Luisterend oor

Als ervencoach bied ik kosteloos en vrijblijvend een luisterend oor en fungeer ik als sparringpartner. Door mijn ervaring kan ik u misschien net het juiste zetje in de rug geven. Of weet ik door de korte lijntjes de juiste mensen en instanties te bereiken. Ik ben onafhankelijk, betrouwbaar en denk graag met u mee. Zo bied ik u desgewenst een helpende hand.

Contact

Heeft u vragen voor mij? Of wilt u gebruik maken van mijn hulp? Bel me dan gerust. Mijn telefoonnummer is 06 – 13 51 33 18. Of stuur een e-mail naar ervencoach@reuseldemierden.nl.