Ga jij op de foto?

Al jarenlang maakt Amateur Fotoclub (AFC) Reusel prachtige foto’s voor de gemeente. Die foto’s gebruiken we bij nieuwsberichten, op de website en publicaties in D’n Uitkijk of gemeentemagazine. Jarenlang waren dat foto’s van natuurgebieden zoals het Beleven en van herkenbare plekjes in de vier kernen.

Maar onze gemeente is meer dan alleen een landelijke plaats in de Kempen. Het is ook een gemeenschap van hardwerkende ondernemers, fanatieke sporters, vakantiegangers, feestvierders en levensgenieters, wandelaars en natuurliefhebbers, buurtverbinders, vrijwilligers of spelende kinderen. Ze wonen allemaal in Reusel-De Mierden. En dat willen we laten zien. Dat willen we uitstralen!

Daarom gaat de fotoclub weer op pad. Deze keer om de mensen uit onze gemeenschap te fotograferen. Om inwoners en ondernemers in beeld te brengen die trots zijn op wat ze doen, waar ze mee bezig zijn en waar ze voor staan. Om foto’s te maken waarop ‘de mens’ centraal staat. Foto’s die laten zien dat Reusel-De Mierden een actieve gemeente is met een grote variëteit aan activiteiten, evenementen en ondernemingen.

Wat gaan we doen met de foto’s?

De foto’s komen in de beeldbank van de gemeente en worden gebruikt in publicaties van de gemeente, op de website en social media. Daarvoor hebben we natuurlijk toestemming nodig van de mensen die op de foto staan. Hiervoor heeft de fotoclub een ‘Toestemmingsverklaring’ van de gemeente bij zich.

Op de foto?

Leden van de fotoclub gaan binnenkort actief inwoners benaderen. Maar je kunt je ook zelf aanmelden! Of misschien heb je nog vragen? Neem dan contact op met de gemeente via communicatie@reuseldemierden.nl of met AFC Reusel via reuselafc@gmail.com.