Hardwerkende ondernemers, fanatieke sporters, vakantiegangers, feestvierders en levensgenieters, wandelaars en natuurliefhebbers, buurtverbinders, spelende kinderen, tortelduiven... Ze wonen allemaal in Reusel-De Mierden. En we zijn ook nog eens het meest relaxte ‘volkje’ van Nederland!

Voor de nieuwe fotowedstrijd ontvangen we graag foto’s van onze veelzijdige inwoners. Enne… daar hoef je geen fotomodel voor te zijn! Het liefst vertelt jouw foto een verhaal. Wie is de persoon, wat betekent deze voor jou of zelfs voor de gemeente? De mooiste verhalen en foto’s delen we (in onderling overleg) in het eerstvolgende gemeentemagazine. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een mooie prijs te winnen!

Stuur je foto in!

Spelregels

  • Lever de foto’s aan in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 MB.  
  • Door deelname geef je ons het recht om de foto’s te gebruiken in interne en externe communicatie.
  • Als er personen herkenbaar op de foto staan, garandeer je dat zij toestemming geven voor de foto en deelname aan deze fotowedstrijd. Je vrijwaart ons dan ook van aanspraken tot schadevergoeding of redelijke (gebruiks)vergoeding vanwege inbreuk op portretrecht.
  • Over de uitslag en prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

Instagram

Volg je ons al op Instagram? Ook daar komen de mooiste foto’s uit voorgaande fotowedstrijden voorbij! Je vindt ons via @gemeenterdm.