Voel jij je aangetrokken tot de aanpak van complexe handhavingsproblematiek en overlast? Ben jij een stevige coördinator die zich met een integraal team wil inzetten voor de strijd tegen de ondermijnende criminaliteit? Dan zoekt basisteam De Kempen (Waalre, Best, Oirschot, Reusel-De Mierden, Veldhoven, Eersel, Bladel, Bergeijk) jou!

Basisteam De Kempen is op zoek naar een ervaren en verbindende coördinator voor het Kempen Interventie Team (KIT) voor 36 uur per week. Je houdt je als coördinator van het KIT bezig met procescoördinatie, adviseren en netwerken. Je bent een kartrekker met een bijzondere mindset: als uitgangspunt sta jij voor een integrale aanpak en samenwerking, denk je in creatieve mogelijkheden en blink je uit in doe-kracht. Je kent je partners en het krachtenveld en weet bijtijds te schakelen in het proces (escaleren, opschalen, afschalen). In de samenwerking opereer je bestuurlijk- en organisatiesensitief. Integriteit is voor jou een vanzelfsprekendheid, evenals het nemen van verantwoordelijkheid.

Interesse?

Richt je sollicitatie aan de heer M. Delhez, voorzitter van Basisteam De Kempen. Solliciteren kan tot en met 4 september via www.werkeninzuidoostbrabant.nl. Daar vind je ook meer informatie.