Logo Grensdorpen.nl

Eén website voor alle inwoners van Hooge en Lage Mierde, Hulsel en Reusel. Een plek waar je informatie vindt over wat er te doen is binnen onze mooie dorpen, verenigingen en organisaties. Met Grensdorpen.nl willen we verbindingen versterken en betrokkenheid verhogen. Zo weten inwoners elkaar beter te vinden en kunnen we (nog meer) samen doen. Maak kennis met deze unieke ontmoetingsplek!

Maak kennis met de buurtverbinders!

De komende weken maak je kennis met de mensen achter Grensdorpen.nl: de buurtverbinders. Zij hebben een opleiding gevolgd en zijn aan de slag gegaan met Grensdorpen.nl. Zij zijn nu al trots op wat er is, maar willen meer! Door meer onderling contact help je vitaliteit en leefbaarheid van je eigen leefomgeving verbeteren. Grensdorpen.nl is daarbij een middel; het doel is het verbinden van mensen in het échte leven. Er ontstaan nieuwe samenwerkingen en sociale initiatieven. Deze worden zichtbaar en door meer mensen benut.

Ook voor verenigingen en ondernemers

Op Grensdorpen.nl kunnen verenigingen en organisaties een eigen pagina aanmaken. Als vereniging kun je op Grensdorpen.nl je agenda vullen met activiteiten en nieuwe leden werven. Ben je ondernemer? Presenteer je bedrijf en vertel wat je te bieden hebt! Via info@grensdorpen.nl of één van de buurtverbinders kun je altijd ondersteuning vragen.

Word ook buurtverbinder!

We missen nog buurtverbinders in Reusel en Hulsel. Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op. We geven graag alle informatie die je nodig hebt om de juiste afweging te maken. Iedereen is welkom op Grensdorpen.nl!

De buurtverbinders heten je van harte welkom op Grensdorpen.nl!

Toos van Gisbergen, Jeanette Fluit, Rob Janssen, Henk van Hugten, Dianne Coolen, Jan van Gisbergen, Bets van Hout en Marjo Luttels

Foto van de buurtbinders