Alle kinderen tussen 6 en 18 jaar oud in onze gemeente kunnen een bijdrage (subsidie) krijgen voor muziek-, theater- of danslessen. Deze moeten wel gevolgd worden bij een erkende docent. Op onze website vind je een lijst van erkende docenten. Je kunt nog tot en met 15 mei subsidie aanvragen voor lesjaar 2020/2021!

Betaalbewijzen

Als je de subsidie wil aanvragen, heb je alle betaalbewijzen (facturen en bijbehorende rekeningoverzichten/bankafschriften) van dat cursusjaar nodig. Dat betekent dus ook dat je de betalingsbewijzen nodig hebt van de lessen die het kind in het voorjaar gaat volgen. Heb je op dit moment nog niet alle facturen binnen of zijn nog niet alle facturen betaald? Zorg er dan eerst voor dat dat geregeld wordt met de docent. 

Maximaal twee activiteiten

Je kunt een aanvraag doen voor twee verschillende activiteiten. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als het kind halverwege het jaar gewisseld is van instrument. Of als het kind een voorstelling heeft gemaakt en daarnaast een workshop heeft gevolgd. De maximum bijdrage van de gemeente bedraagt de helft van de kosten met een maximum van € 370,00 voor beide activiteiten samen.

Subsidie aanvragen

Heb je vragen?

Karin Soontiëns helpt je graag verder. Zij is te bereiken via 088 - 497 01 64 of k.soontiens@reuseldemierden.nl.