Nominaties Sport- en cultuurgala 20 maart

Nomineer ook iemand voor een sportprijs, cultuurprijs of vrijwilligersspeld!

Op vrijdagavond 20 maart 2020 vindt de derde editie van het Sport- en cultuurgala plaats; een erepodium voor sportieve en culturele winnaars! Het thema voor dit jaar is ‘Jeugd’ met als motto: “Jeugd, de sterren van de toekomst”. De feestavond zal aangekleed worden met muzikale optredens en een korte demonstratie voor en door de jeugd. Het stralende middelpunt van de avond zijn natuurlijk onze winnaars, die deze avond in het zonnetje worden gezet en een prijs ontvangen! Nieuw dit jaar is de huldiging van onze jeugdige kampioenen.

Wie volgen Dennis van den Boomen, Lenne van Gorp, de meiden van Rosolo A1, ’t Brouwersgilde, Leo van Avendonk en de vrijwilligers van de Winterfeesten op en welke jeugdige kampioenen kunnen we vroeg in de avond huldigen?

Nomineren

Meer informatie en nomineren kan via onderstaande knoppen:

Het Sport- en cultuurgala vindt plaats in Sporthuis Reusel en is een initiatief van gemeente Reusel-De Mierden en Optisport. Samen met enkele enthousiaste vrijwilligers wordt het gala georganiseerd. Houd onze website, Facebook, Instagram en de plaatselijke bladen in de gaten voor meer informatie. Hoe meer  aandacht er is voor dit evenement, hoe meer waardering en aandacht er gegeven kan worden aan sport, cultuur, vrijwilligerswerk en onze jeugdige kampioenen!