Kempisch Bedrijvenpark, Hapert (in ontwikkeling)

De gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden realiseren gezamenlijk het Kempisch Bedrijvenpark (KBP). Het KBP is een hoogwaardig en modern bedrijvenpark van 69 hectare in Hapert met een eigen afslag op de A67. Het bedrijvenpark vormt de poort tot de Brainport Regio Eindhoven en is een absolute Toplocatie in de Brabantse Kempen. Het bedrijventerrein is goed ontsloten en is uitstekend verbonden met andere industriële en logistieke centra zoals Eindhoven, Venlo, Antwerpen en het Ruhrgebied. 

Het KBP is een gemengd bedrijventerrein en biedt plaats aan bedrijven die een perceel van minimaal 5000 m² nodig hebben en vallen binnen milieucategorie 3 en 4. Het aanbod in kavels varieert. Zo zijn er kavels beschikbaar op een zichtlocatie aan de doorgangsweg en aan de secundaire ontsluitingsweg.

  • Direct gelegen aan A67
  • Op 65 km rijden van Antwerpen en Venlo
  • Onderdeel van Brainport Eindhoven
  • Bouwrijpe bedrijfskavels vanaf 5.000 m²

Toplocatie

In 2014 heeft bureau Louter in opdracht van Elsevier een onderzoek gedaan naar de economische prestaties van de gemeenten in Nederland. De Brainport Regio Eindhoven bleek de economisch sterkste regio te zijn. Deze prestatie is met name te danken aan de succesvolle ‘Kempen Corridor’. Deze corridor bestaat uit de gemeenten langs de A67, vanaf de High Tech Campus in Eindhoven tot de Belgische grens. De succesvolle ontwikkeling van het KBP levert een positieve bijdrage aan de ranking van de gemeente Bladel en de regio. 

Meer informatie over KBP vindt u op www.kempischbedrijvenpark.com