Meer actuele informatie

Maatregelenpakket versnelling transitie veehouderij

De provincie ondersteunt individuele veehouders met een set van maatregelen om de transitie naar een zorgvuldige veehouderij te versnellen. Hiervoor stelt de provincie €75 miljoen beschikbaar. De maatregelen verbeteren de natuur, de leefomgeving en bieden meer ruimte voor innoverende veehouders en voor economische groeimogelijkheden voor andere sectoren. Het maatregelenpakket biedt ontwikkelperspectief voor innoverende duurzame boeren van de toekomst én aan stoppende veehouders. De provincie Noord Brabant heeft de maatregelen op een rijtje gezet. Deze zijn te lezen de 'Update longread ondersteunende maatregelen' onderaan deze pagina.

Actuele informatie provincie

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen rondom de versnelling transitie veehouderij van de provincie? Meldt u dan aan voor de WhatsApp service van de provincie via de website van Provincie Noord-Brabant.

Doorpraten over uw idee in de gemeente Reusel-De Mierden

Bent u agrariër en wilt u doorpraten over uw idee? Neem dan contact op met onze contactfunctionaris buitengebied; Marian Schmitz via 0497 - 605 070.