meer informatie over inzien bestemmingsplannen

RECTIFICATIE:

In D’n Uitkijk van 30 maart hebben wij de ter inzage legging van het voorontwerpbestemmingsplan “Stedelijk gebied 2018” bekend gemaakt. De juiste termijn dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt moet echter zijn dinsdag 9 april tot en met dinsdag 22 mei 2018.

*********

Alle bestemmingsplannen van de gemeente Reusel-De Mierden kunt u op twee manieren inzien:

Via Ruimtelijkeplannen.nl

Sinds 1 januari 2010 is de gemeente verplicht om nieuwe bestemmingsplannen te digitaliseren en beschikbaar te stellen via ruimtelijkeplannen.nl. Ook de bestemmingsplannen die nog in procedure zijn, kunt u hier vinden. De bestemmingsplannen op deze website zijn rechtsgeldig. Een uitleg over het gebruik van deze website vindt u op de startpagina van deze site.

Via ROPubliceer.nl

Alle plannen staan ook op de gemeentelijke website RO Publiceer. Deze website is gebruiksvriendelijker. Maar houdt u er rekening mee dat u bij het raadplegen van bestemmingsplannen op deze website geen rechten kunt ontlenen.

U voert de kernnaam gevolgd door de straatnaam in en kiest het gewenste perceel uit de lijst. Daarna krijgt u een pagina in beeld met daarop de bestemming en een deel van de verbeelding. Als u op het blauwe pijltje rechts van de verbeelding klikt, ziet u welke bestemming er geldt en krijgt u een volledig overzicht met alle bouw- en gebruiksmogelijkheden.

Oude bestemmingsplannen (niet digitaal)

Niet alle bestemmingsplannen zijn digitaal in te zien. Vooral oude plannen kunt u niet vinden op ruimtelijkeplannen.nl of ropubliceer.nl. Wilt u een oud bestemmingsplan inzien, neem dan contact op via telefoonnummer (0497) 650650 of via gemeente@reuseldemierden.nl.  Wanneer u inhoudelijke vragen heeft over een oud bestemmingsplan dan kunt u een afspraak maken met de afdeling ruimtelijke ontwikkeling.