meer informatie over inzien bestemmingsplannen

Alle bestemmingsplannen van gemeente Reusel-De Mierden kunt u op twee manieren inzien:

Via ruimtelijkeplannen.nl

Sinds 1 januari 2010 is de gemeente verplicht om nieuwe bestemmingsplannen te digitaliseren en beschikbaar te stellen via ruimtelijkeplannen.nl. Ook de bestemmingsplannen die nog in procedure zijn, kunt u hier vinden. De bestemmingsplannen op deze website zijn rechtsgeldig. Een uitleg over het gebruik van deze website vindt u op de startpagina van deze site.

Via ropubliceer.nl

Alle plannen staan ook op de gemeentelijke website RO Publiceer. Deze website is gebruiksvriendelijker. Maar houdt u er rekening mee dat u bij het raadplegen van bestemmingsplannen op deze website geen rechten kunt ontlenen.

U voert de kernnaam gevolgd door de straatnaam in en kiest het gewenste perceel uit de lijst. Daarna krijgt u een pagina in beeld met daarop de bestemming en een deel van de verbeelding. Als u op het blauwe pijltje rechts van de verbeelding klikt, ziet u welke bestemming er geldt en krijgt u een volledig overzicht met alle bouw- en gebruiksmogelijkheden.

Oude bestemmingsplannen (niet digitaal)

Niet alle bestemmingsplannen zijn digitaal in te zien. Vooral oude plannen kunt u niet vinden op ruimtelijkeplannen.nl of ropubliceer.nl. Wilt u een oud bestemmingsplan inzien, neem dan contact op via telefoonnummer 0497 - 650 650 of via gemeente@reuseldemierden.nl.  Wanneer u inhoudelijke vragen heeft over een oud bestemmingsplan dan kunt u een afspraak maken met de afdeling ruimtelijke ontwikkeling.