Aanpak en tegengaan van hardrijders Molenberg

Een aantal bewoners van de Molenberg heeft last van automobilisten die op hoge snelheid door de straat rijden. Het gaat dan met name om het stuk tussen de Hekelstraat en De Rijt/Reeneik aan de noordkant van de Molenberg. De gemeente wil daar iets aan doen en inventariseert de komende tijd wat er precies aan de hand is.

Oplossingen

Volgens de bewoners hebben de snelheidsremmers van destijds niet meer het effect dat ze ooit hadden. Ook houden automobilisten minder rekening met fietsers en voetgangers dan tien tot vijftien jaar geleden. Om de situatie verder te analyseren, roept de gemeente inwoners van de postcodegebieden 5541 VW, 5541 RN, 5541 RP, 5541 RW, 5541 VT, 5541 HG en 5541 HA op hun ervaringen en mogelijke oplossingen te delen.

Contact

Mocht u als bewoner of ondernemer ten aanzien van
verkeersveiligheid uw mening kenbaar willen maken of concrete ideeën hebben hoe deze te verbeteren dan willen we u van harte uitnodigen deze aan ons te laten weten door een e-mail te sturen naar verkeersveiligheid@molenbergreusel.nl.

Planning

Vanwege de voorbereidingen voor de uitvoering van de beoogde verkeersmaatregelen ontvangen wij de reacties graag uiterlijk 15 juni.