Fotowedstrijd 2019: ‘Reusel-De Mierden door het jaar heen’

Afgelopen jaar hebben we de mooiste kiekjes uit de gemeente mogen ontvangen in het kader van de fotowedstrijd. Het thema van de nieuwe fotowedstrijd is ‘Reusel-De Mierden door het jaar heen’. Onze kernen zijn namelijk prachtig in alle vier de seizoenen!

Trek er ook op uit met camera of telefoon en laat zien hoe mooi onze gemeente is. Wie weet win jij dit jaar de VVV-bon ter waarde van € 50,-! Foto's insturen kan tot 1 januari 2020. Zo weten we zeker dat er foto's 'door het hele jaar heen' tussen zitten! Heel veel succes! 

Spelregels

  • We ontvangen graag foto’s die een specifiek kenmerk van onze gemeente bevatten. Algemene foto’s kunnen erg mooi zijn, maar zouden ook op een andere locatie gemaakt kunnen zijn. Geef bij het inzenden aan waar de foto’s zijn gemaakt (exacte locatie) en wat het onderwerp is. 
  • De foto’s moeten aangeleverd worden in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 MB.  
  • Door deelname aan de fotowedstrijd geef je gemeente Reusel-De Mierden het recht om de aangeleverde foto’s vrij te gebruiken interne en externe communicatie-uitingen.
  • Indien er personen herkenbaar op de foto staan, garandeer je dat de geportretteerde perso(o)n(en) toestemming voor de foto en deelneming aan de actie hebben gegeven.
  • Je vrijwaart gemeente Reusel-De Mierden van aanspraken tot schadevergoeding, dan wel redelijke (gebruik)vergoeding vanwege inbreuk op het portretrecht.
  • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

Foto(s) insturen!
Volg je ons al op Instagram? Ook daar komen de mooiste foto’s uit voorgaande fotowedstrijden voorbij! Je vindt ons via @gemeenterdm.