Fotowedstrijd ‘Reusel-De Mierden in coronatijd’

Lege terrassen, sporten op 1,5 meter afstand, een nieuwe marktopstelling, een sobere 4 mei herdenking… De coronatijd is/was een ingrijpende periode. We kunnen ons voorstellen dat er in deze periode ook mooie en bijzondere foto’s zijn gemaakt! Daarom staat de fotowedstrijd van deze zomer in het teken van ‘Reusel-De Mierden in coronatijd’. 

Stuur jouw mooiste foto uit de coronatijd vóór 31 augustus in via onderstaande knop. We zijn ook erg benieuwd naar het eventuele verhaal achter de foto. Natuurlijk is er weer een mooie prijs te winnen!

Stuur je foto(s) in!

Spelregels

  • We ontvangen graag foto’s die een specifiek kenmerk van onze gemeente bevatten. Algemene foto’s kunnen erg mooi zijn, maar zouden ook op een andere locatie gemaakt kunnen zijn. Geef bij het inzen-den aan waar de foto’s zijn gemaakt (exacte locatie) en wat het onderwerp is. 
  • De foto’s moeten aangeleverd worden in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 MB.  
  • Door deelname aan de fotowedstrijd geef je gemeente Reusel-De Mierden het recht om de aangeleverde foto’s vrij te gebruiken interne en externe communicatie-uitingen.
  • Indien er personen herkenbaar op de foto staan, garandeer je dat de geportretteerde perso(o)n(en) toe-stemming voor de foto en deelneming aan de actie hebben gegeven.
  • Je vrijwaart gemeente Reusel-De Mierden van aanspraken tot schadevergoeding, dan wel redelijke (gebruiks)vergoeding vanwege inbreuk op het portretrecht.
  • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

Instagram

Volg je ons al op Instagram? Ook daar komen de mooiste foto’s uit voorgaande fotowedstrijden voorbij! Je vindt ons via @gemeenterdm.