Trots op Reusel-De Mierden fotowedstrijd (04-07-2018)

Samen Doen fotowedstrijd gemeentegids 2019

Ook in 2019 gaat het bedrijf Akse Media in samenwerking met de gemeente Reusel-De Mierden de gemeentegids uitgeven. Omdat we de gids niet alleen vóór u, maar ook met u willen maken organiseren wij een fotowedstrijd. Een selectie van de ingezonden foto’s krijgt een plaats in de gemeentegids.

Upload uw foto(‘s) uiterlijk vrijdag 31 augustus via onderstaand formulier onder vermelding van uw naam en adresgegevens. De maker van de winnende foto ontvangt een VVV-bon ter waarde van € 50,00.

Er zijn wel een aantal spelregels:

  • We ontvangen graag foto’s die volgens u onze gemeente het best in beeld brengen. Geef in het formulier aan waar de foto’s zijn gemaakt en wat het onderwerp is. 
  • De foto’s moeten aangeleverd worden in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb.  
  • Door deelname aan de fotowedstrijd geeft de maker de gemeente Reusel-De Mierden het recht om de aangeleverde foto’s vrij te gebruiken in de gemeentegids en andere interne en externe communicatie-uitingen.
  • Indien er personen herkenbaar op de foto staan, garandeert de maker dat de geportretteerde perso(o)n(en) toestemming voor de foto en deelneming aan de actie hebben gegeven.
  • De inzender vrijwaart gemeente Reusel-De Mierden van aanspraken tot schadevergoeding, dan wel redelijke (gebruik)vergoeding vanwege inbreuk op het portretrecht
  • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

De winnende foto wordt in september 2018 bekend gemaakt. De winnaar krijgt hiervan persoonlijk bericht.

Digitaal formulier voor insturen foto(s)