Voorstelling 'Iets met Boeren' uitgesteld

De voorstellingen 'Iets met boeren' worden vanwege de coronacrisis uitgesteld. De theaterproductie van Bureau Pees, FoodUp! Brabant en de gemeenten Reusel-De Mierden en Sint Anthonis zou plaatsvinden op 8, 9 en 10 mei in gemeenschapshuis De Schans in Westerbeek en op 15, 16 en 17 mei in Zaal ’t Drieske in Hulsel. Door de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus, is het vanzelfsprekend dat de voorstellingen niet doorgaan. Het is nog niet bekend wanneer de voorstellingen wel plaatsvinden. Timing én inhoud zijn afhankelijk van het verloop van deze crisis die iedereen raakt. Over het vervolg van de theaterproductie zullen wij u na de coronacrisis informeren via de websites van de gemeenten, FoodUp! Brabant en Bureau Pees.

Voor een overzicht van alle andere geannuleerde bijeenkomsten/evenementen zie www.reuseldemierden.nl/afgelast.

Kaarten

De kaartverkoop is stopgezet. Heeft u al kaarten in uw bezit? Dan wordt er contact met u opgenomen over hoe u het aankoopbedrag terug kunt krijgen. Gekochte kaarten zijn niet geldig voor de voorstellingen die op een later moment zullen plaatsvinden.

Veranderende landbouw

'Iets met Boeren' geeft op speelse, theatrale wijze inzicht in de actuele landbouw en brengt boeren, burgers en buitenlui samen aan tafel over de transitie van hun eigen buitengebied. Het is een initiatief van FoodUp! Brabant, een team van Provincie Noord-Brabant dat zich bezighoudt met vernieuwing van het voedselsysteem. FoodUp! Brabant nodigde de gemeenten Sint Anthonis en Reusel-De Mierden uit om op een creatieve en interactieve manier boeren en niet-boeren dichter bij elkaar te brengen en het publiek inzicht te even in de actuele problematiek van de veranderende landbouw in de eigen regio. Met de creatieve inbreng van Bureau Pees ontstond een theatraal format om boeren en burgers samen te laten buigen over de transitie van hun gezamenlijke buitengebied. Het streven is om ‘Iets met boeren’ later ook in andere plaatsen in Brabant uit te voeren, elk met lokale toneelspelers en telkens zoveel mogelijk toegespitst op de specifiek lokale situatie. 'Iets met boeren' wordt ondersteund door het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant.