Voor sommige jongeren kan de zomervakantie een lastige periode zijn. Voel jij je vaak alleen? Terwijl je graag leuke dingen wil doen met leeftijdsgenoten? Join Us is er voor jongeren die zich alleen voelen en daar verandering in wil brengen. Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je andere jongeren en zijn er ervaren begeleiders aanwezig die helpen met het maken van nieuwe vrienden! Ook tijdens de zomervakantie gaan we door!

Socialer en zelfverzekerder

In de Kempen zijn vier groepen gestart: twee voor jongeren tussen 12 en 18 jaar en twee voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Iedere twee weken ontmoeten zij elkaar. Ze kiezen en organiseren zelf allerlei activiteiten, zoals gamen, films kijken, spelletjes doen of een uitje. Er zijn ervaren begeleiders aanwezig die de jongeren helpen met het verbeteren van sociale vaardigheden en het versterken van hun zelfbeeld. De bijeenkomsten zijn in Bladel en in Bergeijk. Jongeren mogen zelf kiezen waar ze aansluiten.

Kom erbij: Join Us!

Ben je nieuwsgierig naar Join Us? Iedereen is van harte welkom! Meld je gratis aan via www.join-us.nu. Daar vind je ook meer informatie en ervaringsverhalen. Op www.join-us.nu/join-us-kempen lees je de informatie over de groepen in de Kempen.

Join Us komt voort uit #Kempenbranie; welbevinden van jongeren is een van de speerpunten om ervoor te zorgen dat jongeren gezond en kansrijk kunnen opgroeien.