“Het platteland is in rep en roer. De boer is het beu. Te hoge kosten, te lage prijzen, te weinig waardering en telkens nieuwe regels. De boer verlaat stal en akker en trekt ten strijde. Verderop telt de boswachter de vogels, meet de wetenschapper het weer, bedenkt de politicus een plan en kijkt de klant naar de prijs van de worst. Er is iets aan de hand. Er moet iets gebeuren…”


Samen met gemeente Sint Anthonis en FoodUp Brabant presenteren we in oktober de voorstelling ‘Iets met boeren’. Doel is om meer begrip te realiseren tussen boeren en niet-boeren. We presenteren de voorstelling ‘Iets met boeren’ met toneelspelers van Toneelvereniging Lage Mierde en het Nieuw Reusels Toneel. Zij spelen de voorstelling samen met spelers van Bureau Pees, een Brabants productiehuis dat zich richt op theater over maatschappelijke thema’s.

Kaartverkoop

De start van de kaartverkoop is vrijdag 3 september. Kaartjes zijn te koop via onderstaande knop. De voorstellingen vinden plaats bij IJsboerderij Fabor, Hamelendijk 5 in Reusel op:

  • vrijdag 15 oktober om 16.00 uur;
  • zaterdag 16 oktober om 13.00 en 16.00 uur;
  • zondag 17 oktober om 13.00 en 16.00 uur;

    Koop hier je kaarten!

*Op dit moment houden we rekening met maximaal 30 bezoekers per voorstelling. De voorstelling wordt uitgevoerd volgens de dan geldende coronamaatregelen.