Op 13 april zijn de contracten getekend voor de nieuwbouw van Nerus International op het Kempisch Bedrijvenpark. Moeskops’ Bouwbedrijf start binnenkort met de nieuwbouw op een kavel van ca. 6.700m².

Nerus International verkoopt voeding voor vissen, honden, katten, vogels en knaagdieren. Deze producten worden verkocht aan groothandels, dierenspeciaalzaken en tuincentra in heel Europa. Het bedrijf is nu gevestigd in Eersel en Knegsel en was vanwege groei toe aan een nieuwe locatie. Moeskops’ Bouwbedrijf uit Bergeijk heeft het pand ontwikkeld, verzorgde de vergunningaanvraag en gaat ook de nieuwe bedrijfsruimte realiseren. Margry Arts Architecten uit Valkenswaard tekende voor het ontwerp.

Kempisch Bedrijvenpark

Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 hectare groot, dat is aangelegd door de Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Grote bedrijven die door willen groeien in eigen regio, kunnen hier terecht. Inmiddels is ruim 64% van het bedrijvenpark verkocht. Meer informatie via www.kempischbedrijvenpark.com.