Premier Tech gaat haar activiteiten in Nederland uitbreiden. Het bedrijf kocht een kavel van 16.000m² op het Kempisch Bedrijvenpark (KBP) in Hapert voor de bouw van een nieuwe kantoor- en productielocatie.

Premier Tech heeft vestigingen in Hoofddorp, Eersel en Hapert. De bouw van het nieuwe pand start over een aantal maanden. Eind 2023 nemen zij deze in gebruik. Premier Tech is één van de grootste verpakkingsmachinebedrijven ter wereld. Het bedrijf levert aan industriële productiebedrijven, voor bijvoorbeeld vulmachines, weeg- en doseermachines en machines waarmee pallets worden verpakt. De keuze voor De Kempen was een logische, vanwege het behoud van geschoolde medewerkers. De kwaliteiten van het KBP sluiten goed aan bij de wensen van het bedrijf.

Het KBP is een regionaal bedrijventerrein van 69 ha groot, dat is aangelegd door de Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Inmiddels is 90% van het bedrijvenpark verkocht. Meer informatie via www.kempischbedrijvenpark.com.