Maandag 8 februari 16.00 – 17.00 en 19.00 – 20.00 uur

De doelstellingen uit het Klimaatakkoord zijn duidelijk: in 2050 is Nederland bijna geheel energieneutraal. Met de energietransitie doelen we daarom op een overgang van fossiele brandstoffen naar volledig groene energie. Een behoorlijke opgave dus! Maar wat betekent de energietransitie voor uw regio of situatie? En wat staat er eigenlijk in zo’n regionale energiestrategie (RES 1.0)? Ontdek het tijdens de online inloopbijeenkomst voor inwoners, ondernemers en raadsleden in de Kempen!

Wij nodigen u uit om aan te sluiten bij de inloopbijeenkomst. In een half uurtje wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen van de regioenergiestrategie in uw regio. Hierin komen onderwerpen als energiebesparing, warmte en grootschalige opwek aan bod. Er wordt ingegaan op relevante thema’s voor de regio en u krijgt de ruimte om vragen te stellen.

Hoe ziet het programma eruit?

De online inloopbijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams. Na inschrijving krijgt u een bevestiging en later volgt de link. Beide uren starten met een presentatie over de ontwikkelingen binnen de regionale energiestrategie, gevolgd door een Q&A-sessie waarin u uw vragen kunt stellen. U bent welkom om op ieder gewenst moment digitaal in en uit te lopen.

  • 16:00 – 16:30 – Welkom en presentatie concept RES 1.0
  • 16:30 – 17:00 – Q&A-sessie
  • 19:00 – 19:30 – Presentatie concept RES 1.0 (herhaling)
  • 19:30 – 20:00 – Q&A-sessie

Wilt u de bijeenkomst bijwonen?

Meld u aan voor de bijeenkomst 

Lukt het niet om op de bovengenoemde datum en tijd aanwezig te zijn? Schrijf u dan alsnog in. U ontvangt dan een link waarmee u de presentatie kunt terugkijken. Voor vragen kunt u ook terecht bij energie@metropoolregioeindhoven.nl.