Als participatiebedrijf van de Kempengemeenten is KempenPlus er voor alle inwoners van De Kempen. En daarom zet het bedrijf graag letterlijk de deuren open. Op zaterdag 16 juli organiseert KempenPlus een open dag, zodat iedereen een kijkje achter de schermen kan nemen.

Meer dan alleen groenvoorziening

Ontstaan vanuit de WVK-groep en ISD de Kempen is KempenPlus verantwoordelijk voor de begeleiding van inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een (nieuwe) werkomgeving. KempenPlus biedt aan enkele honderden medewerkers een beschutte werkplek, zodat ze hun specifieke talenten ten volle kunnen benutten.

In de regio is KempenPlus met name bekend van de medewerkers die het groen in de gemeenten verzorgen. Maar KempenPlus doet zoveel meer. Aan inwoners worden bijstandsuitkeringen verstrekt als tijdelijke inkomensvoorziening en statushouders worden geholpen bij hun inburgering. Er zijn grote productieafdelingen waar medewerkers voor allerlei toonaangevende bedrijven werkzaamheden verrichten: van inpakwerk tot assemblage van hightechproducten. De diversiteit is enorm!

Van alles te zien en te doen

De medewerkers van KempenPlus laten tijdens de open dag vol trots hun werk zien. Er is een rondleiding door het gebouw: van het werkplein, trainingsruimtes, diverse demonstraties tot de kamer van de directeur. Voor de kinderen is er een fotospeurtocht, traptractor race, ballonnenartiest en een groot springkussen. Het leukste is misschien wel dat diverse medewerkers hun verborgen talenten aan het publiek tonen!

Praktische info

De open dag is op zaterdag 16 juli van 10.00 tot 15.00 uur. Het adres van KempenPlus is Raambrug 8 in Bladel. Je hoeft je niet aan te melden. Iedereen is van harte welkom!