GGD Brabant-Zuidoost past in de zomer het vaccinatieaanbod aan op de verwachte vraag. De pop-uplocatie in het Fletcher Wellnesshotel verplaatst daarom per 1 juli naar De Callenburgh 2 in Helmond. Voortaan zijn inwoners eens in de 2 weken op woensdagochtend welkom voor vaccinaties. Verder past de GGD vanaf 1 juli de openingstijden aan van de vaccinatielocatie in Eindhoven. Inwoners kunnen vanaf dan elke vrijdagochtend terecht in het vaccinatiepaviljoen aan de Antoon Coolenlaan.

Inwoners kunnen in Eindhoven terecht voor alle covid-vaccinaties en voor de HPV-prik voor jongeren die tussen 1 januari 1996 en 31 december 2003 geboren zijn. Op locatie Helmond zijn de basisserie en de herhaalprik tegen corona verkrijgbaar, net als de HPV-prik voor 19 t/m 26-jarigen. Een afspraak maken mag, maar hoeft niet. Breng wel je identiteitsbewijs mee. Voor kinderen tot en met 11 jaar is een afspraak voor de coronavaccinatie wel noodzakelijk. 

Laatste kans gratis HPV-vaccinatie jongvolwassenen

Tijdens de Mis ‘m Niet campagne van het RIVM en de GGD riepen we iedereen die geboren is tussen 1 januari 1996 en 31 december 2003 op om een gratis HPV-vaccinatie te halen. Tussen de benodigde prikken moet minimaal 5 maanden zitten. Als jongvolwassenen vóór 31 juli hun 1e prik halen, mogen ze eind dit jaar ook de 2e prik nog gratis halen. In 2024 is de HPV-prik namelijk voor hun eigen rekening. 

Openingstijden locaties Helmond en Eindhoven

Vaccinatielocatie Helmond De Callenburgh 2 5701 PA Helmond

  • Eens in de 2 weken op woensdag open. Dit gaat om de even weken, dus 12 juli, 26 juli, etc.
  • De vrije inloop is van 8:45 tot 12:45 uur.

Vaccinatielocatie Eindhoven Antoon Coolenlaan 5 5644 RX Eindhoven

  • Elke vrijdag open, de vrije inloop is van 8:45 tot 12:45 uur.