In het nieuwbouwplan ’t Kantje in Hulsel worden in totaal 34 woningen gebouwd. De eerste fase in 2021 bevatte 14 kavels, waarvan er inmiddels 13 kavels zijn verkocht en opgeleverd. Inmiddels zijn we zo ver dat we kunnen starten met de uitgifte van de kavels en woningen van fase 2.

Diverse soorten woningen

De verkoop van de 2e fase gaat nu van start. In deze fase zijn in totaal 20 woningen voorzien. Hiervan zijn eerder door de gemeente al 10 kavels verkocht door middel van inschrijving en toegewezen aan inwoners. Dit betreft een lokale CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) groep, voor het realiseren van kleine betaalbare woningen. Deze CPO woningen zijn inmiddels in aanbouw.

De gemeente geeft nu de volgende kavels uit:

  • 2 bouwkavels voor halfvrijstaande woningen (type 2/1 kap);
  • 2 bouwkavels voor een vrijstaande woning (waarvan 1 woning uit fase 1);
  • 3 rijwoningen, projectbouw (type 2 hoekwoningen en 1 tussenwoning);
  • 2 levensloopbestendige hoekwoningen, projectbouw (in totaal 4 waarvan 2 sociale huurwoningen van WSZ).

De rijwoningen, de hoekwoningen en de levensloopbestendige woningen zullen projectmatig gebouwd worden door Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V..

Interesse en inschrijven?

De uitgifte van de bouwkavels/projectwoningen vindt plaats via loting. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 12 mei inschrijven via een inschrijfformulier op de pagina van 't Kantje. Inschrijven kan t/m 31 mei 2023.  

Totaalsituatie 't Kantje Hulsel fase 2
Totaalsituatie 't Kantje Hulsel fase 2