Binnenkort starten de werkzaamheden voor MFA De Kei. Voordat de bouw kan starten, wordt het oude gebouw gesloopt. De exploitatiestichting biedt nu een gedeelte van de inventaris te koop aan. Het gaat dan om meubilair voor binnen en buiten, werkbanken en diverse keukenapparatuur, trust systemen voor licht en geluid met bijbehorende apparatuur, lampen, tafels, kapstokken, mobiele douches, ladders, trapjes, barkrukken en nog veel meer. Door verkoop kan de inventaris worden hergebruikt en kunnen organisaties (en/of inwoners) duurzaam spullen overnemen. 

Heb je interesse in één van deze items, stuur dan uiterlijk 15 april een e-mail naar Toine Schellekens – lid van de werkgroep toekomstige exploitatie – via schellekens60@hotmail.com. Vermeld in de e-mail waar je interesse in hebt. Vergeet niet je naam, eventueel de naam van de vereniging/club, en telefoonnummer te vermelden. Na ontvangst van het bericht wordt contact opgenomen en een afspraak gemaakt voor bezichtiging. De ophaalperiode is van 8 tot en met 12 mei (exacte tijd en datum in overleg).

Voorwaarden

Demontage en vervoer zijn voor eigen rekening van de koper(s). Tip: breng je eigen gereedschap mee! Er wordt geen garantie gegeven en betaling kan alleen contant bij het afhalen van de goederen.  We streven naar een zo eerlijk mogelijke verdeling onder de aanvragers en verwerken de aanvragen op volgorde van binnenkomst.

De opbrengst van de verkoop wordt besteed aan de inrichting van de nieuwe Kei.