De huisstijl van onze gemeente stamt al uit 1997. Toen kozen we voor de vier kenmerkende groene boompjes. En nog steeds staan zij voor de vier kernen van Reusel-De Mierden. Maar na ruim 25 jaar is het tijd voor vernieuwing. De oude huisstijl past qua uitstraling niet meer bij wie we als gemeente nu zijn. Daarom komen we met een nieuwe huisstijl.

Bewaar het goede, verbeter de rest

Het uitgangspunt bij het vernieuwen van de huisstijl was ‘bewaar het goede, verbeter de rest’. En dat hebben we gedaan. We laten het oude niet los. De boompjes uit het logo blijven, die horen bij ons. Maar ze hebben wel een update gekregen. Met nieuwe, frisse kleuren sluiten we aan bij de actieve, betrokken gemeenschap die onze gemeente kenmerkt.

Toegankelijk en fris

We veranderen niet alleen onze kleuren en het logo. We verbeteren ook onze foto’s en manier van schrijven. Om nog toegankelijker en persoonlijker te worden. Met beeld dat eigentijds, actief en fris is, waarin zowel de mens als onze prachtige omgeving de aandacht krijgen. ‘Samen doen’ blijft belangrijk. Samen zorgen we voor een mooie en prettige gemeente om in te wonen, werken en ondernemen.

Vragen over de nieuwe huisstijl?

Heb je vragen over de nieuwe huisstijl? Laat het ons weten! Stuur een bericht naar communicatie@reuseldemierden.nl.