Wil je beter Nederlands leren lezen, schrijven of spreken? Beter leren rekenen of handiger worden met de computer en/of internet? Kom dan naar DigiTaalhuis De Kempen(externe link)! Hier helpen deskundige vrijwilligers je op weg naar activiteiten of trainingen die bij jouw vraag passen. Het aanbod is gratis en iedereen is welkom. Het maakt dus niet uit of je bent opgegroeid in Nederland, of Nederlands als tweede taal spreekt. Je vindt er leermateriaal en kunt er andere mensen ontmoeten. Ook ben je welkom als je een taalmaatje zoekt.

Meer informatie DigitTaalhuis(externe link)

Hoe werkt het?

DigiTaalhuis De Kempen is te vinden in Bergeijk, Bladel en Reusel-De Mierden. Op alle locaties zijn spreekuren. Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden! Twee keer per week zijn er spreekuren. Je kunt er vragen stellen en krijgt er advies:

Reusel-De Mierden

Bibliotheek, Kerkplein 5

  • Dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur

  • Zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur

Bergeijk

Aquinohuis, Dr. Rauppstraat 52

  • Maandag van 19:30 tot 20:30 uur

  • Woensdag van 15:00 tot 16:00 uur

Bladel

Bibliotheek, Markt 4

  • Dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur
  • Donderdag van 14.00 tot 15.00 uur

Aanvullende informatie

DigiTaalhuis De Kempen is een initiatief van gemeente Reusel-De Mierden, gemeente Bladel, gemeente Bergeijk, Wél!zijn de Kempen, Stichting Lezen & Schrijven, Ster College en Bibliotheek De Kempen. Zij hebben in een overeenkomst vastgelegd wat ze willen bereiken en hoe ze gaan samenwerken.

Contactpersonen

Coördinator DigiTaalhuis

Macha Mathijssen

Heeft deze informatie u geholpen?