Werken bij onze gemeente

Werken bij onze gemeente

Werken bij de gemeente saai? Echt niet! Bij gemeente Reusel-De Mierden kan jij het verschil maken voor de inwoners, ondernemers én je collega's. Wij houden namelijk van Samen Doen. Benieuwd of werken bij de gemeente iets voor jou is? Bekijk dan de vacatures, lees de ervaringen van andere medewerkers en leer meer over de gemeente. Of stuur direct een open sollicitatie!

Vacatures

Open sollicitatie

Wil je graag werken voor de gemeente Reusel-De Mierden, maar staan er voor jou op dit moment geen geschikte vacatures open? Stuur ons dan je cv en motivatiebrief via vacature@reuseldemierden.nl. Wij zoeken altijd naar gemotiveerde medewerkers die iets willen en kunnen bijdragen aan onze mooie gemeente. Je krijgt z.s.m. antwoord van ons op de open sollicitatie.

Waarom werken bij onze gemeente?

 • Bij de gemeente zet jij jouw talenten in voor een betere maatschappij.
 • 'Samen Doen' staat bij ons centraal. Je werkt veel samen met collega's, inwoners en andere partners.
 • Wij zijn een kleine, gezellige organisatie. Iedereens deur staat voor je open.
 • Geniet van goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe is het om bij de gemeente te werken?

Jouw toekomstige collega's vertellen over hun werk bij gemeente Reusel-De Mierden.
 • Tessa van Dooren

  Beleidsmedewerker Cultuur en Vrijwilligers: "Iedereen helpt elkaar vooruit."

 • Jan Verspaandonk

  Medewerker buitendienst: "We zijn een hechte club."

 • Iris Wisse

  Communicatieadviseur: "Ik voelde me meteen welkom."

Over gemeente Reusel-De Mierden

Reusel-De Mierden is een ambitieuze en gezellige gemeente in de Brabantse Kempen. Hier kan jij het verschil maken voor onze inwoners en ondernemers. Dat doe je niet alleen. ‘Samen doen’ staat bij ons voorop: met je collega’s, met andere organisaties en met inwoners. Wij zijn zakelijk wanneer het moet, en Brabants gezellig wanneer dat kan. En bij ons hoeft je echt geen saai pak of supernette schoenen aan, hoor. Je mag helemaal jezelf zijn. Graag zelfs!

Meer informatie of vragen

Heb je nog vragen over werken bij de gemeente Reusel-De Mierden? Neem gerust contact op met de afdeling P&O, via 0497 - 650 650 of mail vacature@reuseldemierden.nl voor meer informatie.