Tessa werkt sinds 2023 bij de gemeente als Beleidsmedewerker Cultuur en Vrijwilligers. Zij is de contactpersoon binnen onze gemeente voor alles wat met cultuur te maken heeft. "Iedereen helpt elkaar vooruit."

"Ik houd me bezig met alles wat met cultuur en de vrijwilligers in onze gemeente te maken heeft. Denk hierbij aan Contactpersoon voor alles wat met cultuur te maken heeft. Denk hierbij aan harmonieën, gildes, bibliotheek. Streekomroep de Kempen, KBO’s en ’t Schouw. Ik behandel bijvoorbeeld hun subsidieaanvragen, dus ik heb veel contact met hen."

Samenwerken

"Daarnaast werk ik veel samen met mijn collega's bij de gemeenten Eersel, Bladel en Bergeijk. In veel zaken trekken we samen op. Ook binnen het gemeentehuis werken we veel samen. Iedereen helpt elkaar vooruit. Door goed te luisteren naar de verhalen in de gemeenschap en bij de verenigingen, proberen we mensen met elkaar in verbinding te brengen. 

In mijn werk bij de gemeente kan ik echt iets voor de dorpen betekenen. Het is zo mooi om te zien dat er zoveel mensen in onze gemeenschap zich belangeloos inzetten voor het plezier van een ander. Er wordt ontzettend veel georganiseerd, en het is fantastisch om daar een onderdeel van te mogen zijn. Mijn wereld is door dit werk echt een stuk groter geworden." 

Lees ook deze verhalen eens

 • Addie Michiels

  Medewerker informatiebalie: "Ik heb het hier al 27 jaar naar mijn zin."

 • Jan Verspaandonk

  Medewerker buitendienst: "We zijn een hechte club."

 • Iris Wisse

  Communicatieadviseur: "Ik voelde me meteen welkom."

 • Dirk Bierens

  Technisch ondersteuner Ruimtelijk Beheer. "Elke opdracht is een nieuwe uitdaging. Leuk!"

Werken bij de gemeente iets voor jou?

Kijk dan eens welke vacatures we op dit moment open hebben staan. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die aan de slag willen voor onze inwoners. In een organisatie waar ze echt het verschil kunnen maken. 

Bekijk de vacatures