Bestaande bedrijventerreinen 

  • Lange Voren in Reusel
  • Kailakkers in Hooge Mierde
  • Koningshoek in Lage Mierde

Bedrijventerreinen in ontwikkeling

Kleine Hoeven in Reusel

Kleine Hoeven is een nieuw bedrijventerrein van circa 10 hectare met kavelgroottes van minimaal 1.000 m² en maximaal 5.000 m². Kleine Hoeven is de perfecte uitvalsbasis voor lokale en regionale bedrijven uit regio Brainport.

Kleine Hoeven is gelegen aan de oostzijde van de kern Reusel. Het bedrijventerrein wordt ontsloten door de N284 richting Eindhoven en Arendonk (België) en de N269 richting Tilburg.

Op bedrijventerrein Kleine Hoeven vindt u de juiste balans tussen ondernemende bedrijvigheid en de gemoedelijkheid van een plattelandsgemeente. In aansluiting op het groene karakter van de Kempen vormt het bedrijventerrein een plezierige bedrijvenlocatie in het groen met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling.

Meer informatie over Kleine Hoeven vindt u via www.kleinehoeven.nl(externe link)

Kempisch Bedrijvenpark in Hapert 

De gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden realiseren gezamenlijk het Kempisch Bedrijvenpark (KBP). Het KBP is een hoogwaardig en modern bedrijvenpark van 69 hectare in Hapert met een eigen afslag op de A67. Het bedrijvenpark vormt de poort tot de Brainport Regio Eindhoven en is een absolute Toplocatie in de Brabantse Kempen. Het bedrijventerrein is goed ontsloten en is uitstekend verbonden met andere industriële en logistieke centra zoals Eindhoven, Venlo, Antwerpen en het Ruhrgebied. 

Het KBP is een gemengd bedrijventerrein en biedt plaats aan bedrijven die een perceel van minimaal 5000 m² nodig hebben en vallen binnen milieucategorie 3 en 4. Het aanbod in kavels varieert. Zo zijn er kavels beschikbaar op een zichtlocatie aan de doorgangsweg en aan de secundaire ontsluitingsweg.

  • Direct gelegen aan A67
  • Op 65 km rijden van Antwerpen en Venlo
  • Onderdeel van Brainport Eindhoven
  • Bouwrijpe bedrijfskavels vanaf 5.000 m2

Meer informatie over het Kempisch Bedrijvenpark vindt u via www.kempischbedrijvenpark.com(externe link)

Contactpersoon

De contactpersoon voor bedrijven op bedrijventerreinen is Ytje van de Hulsbeek. U kunt haar bereiken via 0497 - 650 650.