Bouwdossiers (archief) zijn openbaar. Deze dossiers kunt u via deze pagina opvragen.

Hoe werkt het?

Om bouwdossiers op te vragen kunt u op deze pagina een formulier invullen. In dit formulier geeft u aan welke stukken u graag in wilt kijken. Als wij deze stukken beschikbaar hebben zullen wij contact met u opnemen, waarna we de stukken (mits digitaal beschikbaar) via e-mail doorsturen. Een bezoek aan ons gemeentehuis is dan niet nodig. Extra fijn, zeker in deze Corona-tijd. Op het moment dat de stukken niet digitaal beschikbaar zijn, zijn deze bij de receptie van het gemeentehuis binnen 2 werkdagen na uw verzoek af te halen.

Wat kost het?

Aan het inzien van openbare stukken zijn geen kosten verbonden. Wilt u kopieën ontvangen van de stukken dan kunnen hiervoor legeskosten in rekening gebracht worden.

Direct regelen

Archiefdossier inzien

Aanvullende informatie

Wij zijn niet aansprakelijk voor ontbrekende stukken in de opgevraagde dossiers. Op bouw- en constructietekeningen en berekeningen kunnen auteursrechten gelden. Voor het (her)gebruiken van deze stukken heeft u toestemming nodig van degene bij wie het auteursrecht (meestal de architect) berust. Voor het verkrijgen van deze toestemming bent u zelf verantwoordelijk.

Heeft deze informatie u geholpen?