Let op! Wil je bouwdossiers inzien van vóór de gemeentelijke herindeling (01-01-1997)? Dan zijn deze uitsluitend digitaal op te vragen via de website van het Regionaal Historisch Archief Eindhoven (RHCe). Daar vind je ook meer informatie. Bouwdossiers/vergunningen (archief) die ter inzage liggen, zijn wel op te vragen via deze pagina

Hoe werkt het?

Om bouwdossiers op te vragen, doe je hieronder een inzageverzoek. Wij nemen contact op en geven aan of de stukken beschikbaar zijn, waarna je deze bij de receptie kunt inzien.

Wat kost het?

Dossiers bij de gemeente inzien is gratis. Ook is het toegestaan foto’s te maken. Wil je kopieën ontvangen? Dan worden hiervoor wel legeskosten in rekening gebracht.

Direct regelen

Archiefdossier inzien

Aanvullende informatie

Wij zijn niet aansprakelijk voor ontbrekende stukken in opgevraagde dossiers. Op bouw- en constructietekeningen en berekeningen kunnen auteursrechten gelden. Voor het (her)gebruiken van deze stukken heb je dus toestemming nodig van degene bij wie het auteursrecht (meestal de architect) berust. Voor het verkrijgen van deze toestemming ben je zelf verantwoordelijk.

Heeft deze informatie u geholpen?