Bouwdossiers (archief) zijn openbaar. Deze dossiers kunt u via deze pagina opvragen.

Hoe werkt het?

Om bouwdossiers op te vragen kunt u op deze pagina een formulier invullen. In dit formulier geeft u aan welke stukken u graag in wilt kijken. Als wij deze stukken beschikbaar hebben zullen wij contact met u opnemen, waarna we de stukken (mits digitaal beschikbaar) via e-mail doorsturen. Een bezoek aan ons gemeentehuis is dan niet nodig. Extra fijn, zeker in deze Corona-tijd. Op het moment dat de stukken niet digitaal beschikbaar zijn, zijn deze bij de receptie van het gemeentehuis binnen 2 werkdagen na uw verzoek af te halen.

Wat kost het?

Aan het inzien van openbare stukken zijn geen kosten verbonden. Wilt u kopieën ontvangen van de stukken dan kunnen hiervoor legeskosten in rekening gebracht worden.

Aanvullende informatie

Wij zijn niet aansprakelijk voor ontbrekende stukken in de opgevraagde dossiers. Op bouw- en constructietekeningen en berekeningen kunnen auteursrechten gelden. Voor het (her)gebruiken van deze stukken heeft u toestemming nodig van degene bij wie het auteursrecht (meestal de architect) berust. Voor het verkrijgen van deze toestemming bent u zelf verantwoordelijk.

Heeft deze informatie u geholpen?