Wil jij jouw talenten en ambities inzetten voor een betere maatschappij? Kom dan langs bij gemeente Reusel-De Mierden op de Open Bedrijvendag! Zaterdag 25 maart openen wij van 10:00 tot 16:00 de deuren van ons gemeentehuis in Reusel. Kom langs en ontdek wat er zo leuk, uitdagend, boeiend en belangrijk is aan het werk in een ambitieuze, gezellige gemeente zoals de onze. Want voor de gemeente werken is allesbehalve saai!

De Open Bedrijvendag is hét moment om eens binnen te komen kijken in ons gemeentehuis. Samen met een flinke groep andere bedrijven en organisaties in de Kempen verwelkomen wij mensen die op zoek zijn naar de volgende stap in hun carrière.

Werken voor de gemeente

In een kleine gemeente als Reusel-De Mierden kun jij het verschil maken voor de inwoners. De werksfeer binnen de gemeente is prettig en de lijntjes zijn kort. We zijn zakelijk, maar er is ook ruimte voor Brabantse gezelligheid. We zijn flexibel in onze werktijden en bieden een ruime mogelijkheid om hybride te werken. Deze bijzondere arbeidsvoorwaarden zijn erop gericht dat we elkaar zowel digitaal als live kunnen ontmoeten en succesvol kunnen samenwerken. Wil jij jouw talenten verder ontwikkelen? Ook daarvoor bieden we je de ruimte!

Open Bedrijvendag

Benieuwd of het werken voor de gemeente iets voor jou is? Kom dan naar de Open Bedrijvendag op zaterdag 25 maart en:

  • Spreek jouw mogelijke nieuwe collega's
  • Ontdek waarom gemeente Reusel-De Mierden dé plek is voor de volgende stap in je carrière
  • Informeer naar de openstaande vacatures

Iedereen is welkom

Ook als je niet op zoek bent naar een nieuwe baan ben je van harte welkom op de Open Bedrijvendag. Altijd al willen weten hoe de werkdag van een ambtenaar er écht uitziet? Benieuwd waar de gemeente zich allemaal mee bezighoudt behalve het verlenen van vergunningen en het afval ophalen? Of gewoon nieuwsgierig naar wat voor mensen er in het gemeentehuis werken? Wij staan klaar om al je vragen over de gemeente te beantwoorden! Kom dus gezellig langs op zaterdag 25 maart tussen 10:00 en 16:00 in het gemeentehuis in Reusel.

Tot dan!