Vragen?

Zorgt u voor een ander en heeft u vragen? Wilt u graag advies over uw persoonlijke situatie? Of heeft u behoefte aan een luisterend oor? Bel de mantelzorglijn via 0497 - 745 333 (op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur). U kunt uw vraag stellen via mantelzorg@reuseldemierden.nl. Voorbeelden van vragen zijn:

  • Waar kan ik binnen mijn gemeente ondersteuning krijgen?
  • Ik kan het zorgen voor mijn naaste eigenlijk niet goed meer aan. Wat kan ik doen?
  • Hoe combineer ik mantelzorg met een baan?
  • Ik wil graag een weekje op vakantie, wie kan de zorg van me overnemen?
  • Wat moet ik regelen als ik een mantelzorgwoning laat plaatsen?
  • Wie kan mij helpen met alle regelzaken?

Als je jonger bent dan 24 jaar en opgroeit in een zorgsituatie thuis, ben je een jonge mantelzorger. Ook jij kunt terecht bij de mantelzorglijn. Werkgroep mantelzorg organiseert diverse activiteiten voor mantelzorgers, jong én oud. Wil je op de hoogte blijven van deze activiteiten en informatie over mantelzorg ontvangen? Schrijf je dan in via mantelzorg@reuseldemierden.nl.

Mantelzorgers in het zonnetje

Omdat de mantelzorgdag het afgelopen jaar helaas niet door kon gaan, heeft werkgroep mantelzorg de aangemelde mantelzorgers samen met de gemeente op een andere manier bedankt. Op 10 november 2020 kregen zij een cadeaubon, als bedankje, omdat ze vaak klaarstaan voor hun naasten die zorg nodig hebben. Wij hopen dat de mantelzorgers dit jaar weer gezellig naar de mantelzorgdag kunnen komen!

De cadeaubonnen zijn te besteden bij: