Marjon Schoormans

Mijn naam is Marjon Schoormans en ik woon in onze mooie gemeente Reusel-De Mierden. Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond en mijn achtergrond bestaat uit algemeen maatschappelijk werk in verschillende wijken in Tilburg en schoolmaatschappelijk werk op enkele scholen in het voortgezet onderwijs in die regio. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Loket van A tot Z.

 

Tieneke van der Waerden

Hallo, ik ben Tieneke van der Waerden en werk sinds 2013 bij Loket van A tot Z. Ik ben verpleegkundige van origine en heb werkervaring in het ziekenhuis, verpleeghuis, de thuiszorg en sinds 1996 ook als indicatiesteller. Ik ben geboren en getogen in de mooie Kempen en voel me hier nog steeds erg thuis.

Birgitta van der Hulst

Hallo, ik ben Birgitta van der Hulst en ik werk sinds 2006 bij Loket van A tot Z. Hiervoor heb ik als verpleegkundige in de thuiszorg gewerkt, zowel in de Kempen als in Eindhoven. Sinds twee jaar heb ik de Belgische Kempen verruild voor de Brabantse Kempen en woon ik hier met veel plezier.

Ineke Goverde

Mijn naam is Ineke Goverde en sinds medio 2015 ben ik aan het werk bij Loket van A tot Z. Mijn achtergrond ligt vooral in de zorg als HBO-verpleegkundige. Ook heb ik veel gewerkt in de psychiatrische zorg en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik woon alweer ruim 12 jaar in de Kempen en geniet elke dag van deze prachtige omgeving. Een heerlijke plek om te wonen en te werken.

Karlijn de Kwaadsteniet

Hoi, mijn naam is Karlijn de Kwaadsteniet en ik ben sinds 2013 werkzaam bij het loket van A tot Z. Ik ben van origine ergotherapeut en heb hiervoor gewerkt als onder andere indicatiesteller bij het CIZ en Mozaak en wmo-consulente bij de gemeente Eindhoven.

Liselotte van den Heuvel

Op de foto: Liselotte van den Heuvel van het Loket van A tot Z

Ik ben Liselotte van den Heuvel en woon in Eersel met mijn man, dochter en zoon. De afgelopen 20 jaar heb ik bij Novadic-Kentron gewerkt als verpleegkundige, maar sinds 1 april 2023 ben ik werkzaam bij het Loket van A tot Z als wmo-consulent. Ik ben hier terechtgekomen in een erg leuk team, heb regelmatige werktijden en werk dichter bij huis, allemaal pré’s! Ik kijk er erg naar uit om in de gemeente Reusel-De Mierden te werken en diens inwoners te leren kennen.