Eind februari zijn de WOZ-beschikkingen verstuurd. In de afgelopen weken ontvingen veel inwoners folders in de bus van commerciële bedrijven die op basis van no-cure-no-pay bezwaar willen maken tegen jouw WOZ-beschikking. Hierbij is door één bedrijf dat folders heeft verspreid in onze gemeente, zonder toestemming, gebruik gemaakt van het logo van de gemeente Reusel-De Mierden.

Wij kunnen ons voorstellen dat dit onduidelijk kan zijn, want dit bedrijf werkt niet namens de gemeente. Gemeente Reusel-De Mierden is op geen enkele manier verbonden met dit soort no-cure-no-pay bedrijven.

Niet eens met de WOZ-waarde?

Laat het ons weten. Neem contact op via 0497 - 650 650 of belastingen@reuseldemierden.nl. Of vul het formulier op onze website in. Onze taxateur neemt dan contact met je op. Hebben wij de WOZ-waarde niet goed vastgesteld? Dan passen we deze graag voor je aan.

Het indienen van een bezwaar via een ‘gratis’ gespecialiseerd bureau is zelden nodig. De moeite die je moet doen is ook vergelijkbaar. Aan het commerciële bedrijf lever je dezelfde informatie aan als waar wij om vragen.

Meer informatie

Hopelijk hebben we je hiermee voldoende geïnformeerd. Heb je nog vragen over de WOZ-beschiking? Kijk dan voor meer informatie op https://www.reuseldemierden.nl/woz-waarde