Ben jij ervaren, bevlogen en enthousiast over de openbare ruimte? En ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is deze vacature iets voor jou!

Solliciteer direct

36 uur

Max €4.244,-

MBO

Dit ga je doen

Jij gaat als coördinator van de buitendienst een belangrijke bijdrage leveren aan de dienstverlening naar onze inwoners. Dit doe je o.a. door het coördineren van de meldingen in de openbare ruimte en organiseren dat deze worden opgelost. Daarnaast ben jij de schakel met de binnendienst om zowel de zaken die buiten zichtbaar worden naar binnen te communiceren en aan het team buitendienst uit te leggen waarom zaken op een bepaalde manier opgepakt of bepaald zijn vanuit de binnendienst. 

Je bent een sparringpartner voor de teamleider en het afdelingshoofd over de doorontwikkeling van de buitendienst. Je houdt toezicht op diverse werkzaamheden in de openbare ruimte en neemt maatregelen als dit nodig is. Je maakt duidelijke planningen voor de lange en korte termijn werkzaamheden en je bent financieel verantwoordelijk voor alles wat er binnen de buitendienst speelt.  

Dit ben jij

Wij zoeken een bevlogen en enthousiaste collega! Je denkt in kansen en mogelijkheden, bent creatief, handelt proactief en durft beslissingen te nemen. Je hebt een open houding en een coachende stijl van leidinggeven. Ook kan je makkelijk communiceren met diverse werk- en denkniveaus. ‘Samen doen’ staat in onze gemeente namelijk voorop. We kijken naar kennis en kunde, maar vinden het minstens zo belangrijk om te weten wie jij bent als persoon.

Wat we ook nog graag zien:

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding of hoger
 • Je hebt kennis en ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je kunt anderen inspireren en stimuleren.
 • Je bent resultaatgericht en flexibel.

Dit bieden wij jou

Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor een groot deel vastgelegd in de CAO Gemeenten. Die kan je online bekijken maar wij zetten de belangrijkste punten hier al voor je op een rij:

 • € 3.014,- max. € 4.244,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week (schaal 8 in de CAO)* en een kilometervergoeding van € 0,23 per kilometer.
 • Een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Dat kan je laten uitbetalen, besteden aan een opleiding, of inruilen voor vakantie-uren.
 • Je werkt in een vast rooster met vaste tijden.
 • Je krijgt bedrijfskleding.
 • Volop opleidingsmogelijkheden en de kans om te blijven groeien in je functie en de organisatie.
 • Een werkgeversbijdrage in de kosten van de zorgverzekering, ongeacht je zorgverzekeraar.
 • Een extra uitkering van netto € 621,- per jaar o.b.v. 36 uur.
 • De mogelijkheid om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten bij Loyalis met ten minste 20% korting én een tegemoetkoming. kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering van de werkgever (CAO-tientje).

* Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen, dan start je in aanloopschaal 7. 

Het betreft een vaste formatieplaats. Je start met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar.  

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden en denk je dat je goed past bij de functie? Solliciteer dan voor 18 april!

Solliciteer nu

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan naar afdelingshoofd Tiny Thijs via telefoonnummer 0497 - 650 650. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Team P&O Reusel-De Mierden via vacature@reuseldemierden.nl of via telefoonnummer 088 – 497 08 41.

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Hoe is het om voor Reusel-De Mierden te werken?

Lees de verhalen van medewerkers en ontdek het.
 • Dirk Bierens

  Technisch ondersteuner Ruimtelijk Beheer. "Elke opdracht is een nieuwe uitdaging. Leuk!"

 • Tessa van Dooren

  Beleidsmedewerker Cultuur en Vrijwilligers: "Iedereen helpt elkaar vooruit."

 • Addie Michiels

  Medewerker informatiebalie: "Ik heb het hier al 27 jaar naar mijn zin."