Fraterhuis en Fratertuin Reusel

In Reusel wordt gewerkt aan nieuwe woningen bij het Fraterhuis en de Fratertuin. De ontwikkelaars zijn WSZ en Van Santvoort Ontwikkeling.

In het Fraterhuis en de Fratertuin is het fijn en landelijk wonen. De woningen liggen aan de rand van het dorpshart van Reusel. De supermarkt, apotheek, kledingwinkel, basisschool, kinderopvang en sportvereniging zitten allemaal in de buurt. En met de auto of bus (die vertrekt vanaf het dichtbij gelegen busstation) ben je ook zo in Tilburg of Eindhoven. In het Fraterhuis en de Fratertuin is alles dus binnen bereik!

Woningbouw

Woningstichting de Zaligheden en Van Santvoort Ontwikkeling uit Veldhoven ontwikkelen samen 30 woningen aan de Groeneweg 9 (locatie voormalig Fraterhuis). WSZ realiseert in de Fratertuin 22 levensloopbestendige sociale huurappartementen met een gemeenschappelijke ruimte en Van Santvoort Ontwikkeling 8 koopwoningen in het voormalige Fraterhuis. De buitenruimte wordt groen ingericht en deels openbaar toegankelijk. Parkeren voor auto’s krijgt een plek in de buitenruimte op maaiveld.

Start bouw: najaar 2023