Hallo allemaal,

Mijn naam is Daniël Swinkels en ik ben de jeugdcoach voor de gemeenten Bladel en Reusel-De Mierden. Als jeugdcoach ben ik de verbindende factor tussen de gemeente en de jeugd. Doordat ik korte lijnen met de jeugd, gemeente en (professionele) jeugdorganisaties heb, kan ik met een brede blik over het werkveld kijken. Hierdoor kan ik de juiste mensen in verbinding met elkaar brengen om mooie (toekomstige) projecten van de grond te krijgen; voor én door jongeren. De doelgroep waar ik mij op richt is alle jeugd onder de 26 jaar.

Jeugdcoach Daniel


Om te weten wat er onder de jeugd speelt vind ik het belangrijk om een goede band met de jeugd te hebben en te kijken waar hun behoeftes liggen. Ik vind het prettig om vanuit een positieve en optimistische bril naar situaties te kijken en te focussen op oplossingen en kansen.

Mijn persoonlijke kracht zit in mijn enthousiasme, persoonlijke aandacht voor de ander en praktische manier van aanpakken. Je kan mij ook vinden op Facebook (www.facebook.com/jeugdcoach.daniel(externe link)) en Instagram (www.instagram.com/jeugdcoach.daniel(externe link)), hou deze ook in de gaten om meer te weten te komen over initiatieven die voor de jeugd worden georganiseerd!”

Daniël Swinkels
Jeugdcoach Gemeente Bladel & Reusel-De Mierden

Mobiel: 06 - 154 382 78
E-mail: D.Swinkels@Bladel.nl
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag