Verkoop inboedel de Kei levert € 8.000,- op

Deze week overhandigde Toine Schellekens het mooie bedrag van € 8.000,- aan Joost Gevers van de Kei. De opbrengst gaat volledig naar de inrichting van de nieuwe MFA de Kei. 

Bijna de hele inboedel van Cultureel Centrum de Kei is verkocht. Tafels, stoelen, barkrukken, hangtafels, theaterlampen, geluidsboxen, tv’s, versiering, glaswerk: (bijna) alles mocht weg. Zelfs een groot deel van de bar uit het café werd verkocht. De Kerk in Reusel kocht de theaterdoeken uit het Cultureel Centrum om te gebruiken als isolatiemateriaal.

Een klein deel van de inboedel verhuisde mee naar het gemeentehuis, waar de gebruikers van de Kei tijdelijk samenkomen tijdens de sloop en bouw. Sommige dingen zijn opgeslagen om straks weer te gebruiken in de nieuwe Kei.

Opbrengst overhandigd

Toine Schellekens heeft de verkoop van de inboedel verzorgd. Hij zorgde dat alle spullen voor een mooie prijs werden verkocht en op tijd werden opgehaald. Donderdag 22 juni overhandigde hij de opbrengst van €8000 aan Joost Gevers, die het bedrag namens Stichting MCC de Kei in ontvangst nam. 

De volledige opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor de inrichting van de nieuwe MFA de Kei. Zowel Toine Schellekens als Stichting MCC de Kei zijn erg tevreden over de mooie opbrengst.

Voor zijn rol in de verkoop van de inboedel kreeg Toine Schellekens een bierpakket.