Wat te doen bij schade door de storm?

Help! Er is schade ontstaan door de storm van gisteren! Is er een boom omgevallen in je tuin, in de berm of dreigt er een boom om te vallen? Is er dakbedekking of zijn er gevelplaten losgeraakt? Lees hier wat je moet doen!

Omgevallen gemeentelijke bomen

Op dit moment krijgen we veel telefoontjes. Een groot deel van deze telefoontjes gaan over omgevallen gemeentelijke bomen. Gisteren zijn we meteen na de storm begonnen met het opruimen van de omgevallen bomen. Zie je nog omgevallen bomen die voor overlast zorgen? Meld dit dan in de BuitenBeter app of via de website van BuitenBeter via deze link https://buitenbeter.nl/web/#/reusel. Je kunt in de app het woord 'bomen' intypen op je openingsscherm en op de website kiezen voor 'openbaar groen' en daarna 'bomen'. #samendoen

Schade aan je eigendommen

Door de storm is er ook op verschillende plekken schade ontstaan aan persoonlijke eigendommen, zoals de woning of een auto. Heb je schade opgelopen door de storm van gisteren? Neem dan éérst contact op met je verzekering voordat je een schadeclaim indient bij de gemeente.

Waar meld je schade?

Weet jij waar je schade moet melden? Bekijk de tabel hieronder.