Dinsdagmiddag 14 maart jl. bereikte ons het droevige bericht dat Toine Hendrikx, commissielid van de VVD, op 64-jarige leeftijd is overleden.

Vanaf de oprichting van de VVD in Reusel-De Mierden, in 1982, is hij jarenlang raadslid geweest, waarvan ook geruime tijd (2010-2018) als fractievoorzitter. Tijdens deze periode heeft hij als raadslid zitting gehad in de diverse commissies en was hij voorzitter van de commissie Ruimte.

In 2018 heeft hij hiervoor een Koninklijke Onderscheiding gekregen, bij zijn afscheid als raadslid (vanwege gezondheidsproblemen). In de huidige raadsperiode was hij betrokken bij de politiek als commissielid Ruimte.

Naast zijn werk en de politiek is Toine ook altijd erg actief geweest in het verenigingsleven. Hij bekleedde bestuursfuncties bij het KNOV-Reusel, carnavalsvereniging "De Feestneuzen" en de vliegervereniging "Dutch Kite Club".

We verliezen in hem een zeer actief en deskundig politicus, en betrokken inwoner, van de gemeente Reusel-De Mierden.

Onze gedachten gaan uit naar zijn moeder en verdere naaste familie.

Uitvaart in besloten kring

Toine wordt in besloten kring begraven. Het is tot en met 2 april tijdens openingstijden mogelijk het condoleanceregister te tekenen. Deze ligt in de hal van het gemeentehuis.