(Weg)werkzaamheden

Werk / evenement

Locatie

Omleiding

Periode

Reconstructie weg.

Postelsedijk in Reusel.

Actuele informatie via www.postelsedijk.nl/omleiding.

Vanaf maandag 7 oktober 2019.

Aanbrengen nieuw wegdek door gemeente Mol.

Belgisch grondgebied

Reuselseweg naar Postel, vanaf de Nederlandse grens tot kruising Postel.

Weg afgesloten voor alle verkeer. Omleidingsroutes staan aangegeven. Fietspaden blijven open.

Periode verlengd

Vanaf 16 maart tot 17 april.

Bestratingswerkzaamheden voor woonrijp maken.

Toon van den Bornestraat, Poelshof en De Cingel in Hooge Mierde. Geen wegafsluiting, percelen tijdelijk minder gemakkelijk bereikbaar. Vanaf 9 maart tot eind april.

Asfaltonderhoudswerkzaamheden.

’t Hof, Kippereind, Peel en Burg. Willekenslaan in Reusel.

Werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Omleidingen staan aangeven. Aanwonenden worden geïnformeerd.

Van 6 april tot en met 15 mei.

Vernieuwen van de  voetpaden.

Bakkerstraat in Reusel. Geen wegafsluiting, woningen blijven bereikbaar. Van 6 april tot 22 mei.
Werkzaamheden Hoogemierdseweg in Lage Mierde, ter hoogte van Klaverbosch. Halve rijbaanafzetting met verkeersregelaars. Op 6 april.

Werkzaamheden aan gas- en waterleidingen door Hurkmans.

Kruisstraat in Reusel. Kruisstraat is van Plonderijen tot Wilhelminalaan afgesloten. Omleidingsroutes staan aangegeven. Over (gedeeltelijke) wegafsluitingen de komende maanden in de rest van de wijk zal nog nader worden gecommuniceerd.

Kruisstraat (noordzijde) is afgesloten van 16 maart tot en met 14 april. Meer informatie via de website van Brabant Water.

Uitgesteld

Herstelwerkzaamheden aan de riolering.

Hondsbos en kruising met Mierdseweg in Reusel. Aanwonenden worden geïnformeerd. Doorgaand verkeer is niet mogelijk. Afsluiting Hondsbos vanaf Zeegstraat tot Polderke en kruising Hondsbos/Mierdseweg. Omleidingsroutes staan aangegeven. Van 6 tot en met 10 april.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Ruimtelijk Beheer via 0497 - 650 650.

Nieuw wegdek Reuselseweg in Mol: werkzaamheden starten op 16 maart

Maandag 16 maart start een aannemer in opdracht van het bestuur van gemeente Mol met het aanbrengen van een volledig nieuw wegdek op de Reuselseweg. Het volledige wegdek tussen het kruispunt met Postel en de Nederlandse grens wordt vervangen. Daarnaast zijn er plaatselijke herstellingswerken aan de fundering. De werkzaamheden nemen drie weken in beslag, afhankelijk van de weersomstandigheden. Tijdens de werkzaamheden blijven de fietspaden langs de Reuselseweg bruikbaar. Het bestuur van gemeente Mol laat deze werken bewust samenvallen met de werkzaamheden aan Nederlandse kant, zodat de actuele omleiding via Eersel niet opnieuw nodig zal zijn.

Postelsche Hofstee

De Postelsche Hofstee is door de werkzaamheden moeilijker bereikbaar. De aannemer probeert plaatselijk verkeer vanuit Postel tijdens het weekend do veel mogelijk door te laten richting deze zaak.

Toegangswegen hulpdiensten E34

Beide toegangswegen voor de hulpdiensten richting de parkeerstraat E34 zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten. De hulpdiensten zijn hiervan op de hoogte. Meer info via 003214 - 330 980, verkeersdienst@gemeentemol.be.