(Weg)werkzaamheden

Werk / evenement

Locatie

Omleiding

Periode

Reconstructie weg.

Postelsedijk, Reusel.

Actuele informatie staat op www.postelsedijk.nl/omleiding.

Vanaf 7 oktober.

Asfaltonderhoud.

Hooge Mierde: Aanrijten, Lemenweg, Poppelsedijk, Twisseltsebaan, Weeldsedijk.

Hulsel: Molendijk.

Lage Mierde: Dunsedijk, Kruisvelden, Meirweg.

Reusel: Beleven, Peel, Hooge Mierdseweg.

Per straat wordt met borden aangegeven wanneer de werkzaamheden precies zijn. Plaatselijk zullen omleidingen zijn; woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

Van 11 november tot en met 29 november.   

Bij onvoorziene weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden langer duren.

Evenement: Elsom Winterfestival.

Evenemententerrein de Wilgenspot in Reusel.

De Lage Mierdsedijk is in beide richtingen   afgesloten voor alle bestuurders. Molenheide is eenrichtingsweg vanaf Lage Mierdsedijk.

Op 15 november van 16:00 tot 01:00 uur en 16 november van 16:00 tot 24:00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling en Dienstverlening, team Ruimtelijk Beheer via 0497 - 650 650.

Werkzaamheden Hoolstraat, De Baan en Beleven

Onlangs heeft er bebording gestaan voor werkzaamheden aan Hoolstraat, De Baan en Beleven. Dit berustte op een miscommunicatie met de aannemer, waarvoor onze excuses! De werkzaamheden zullen als volgt plaatsvinden:

  • De werkzaamheden aan Hoolstraat en De Baan worden medio 2020 uitgevoerd. Als de definitieve planning bekend is, worden de aanwonenden tijdig ge├»nformeerd.
  • De werkzaamheden aan Beleven staan gepland van 26 tot en met 29 november 2019, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Patrick van der Heijden, toezichthouder/wegbeheerder (team Ruimtelijk Beheer) via 0497 - 650 656 of p.vanderheijden@reuseldemierden.nl.