Na een jaar afkicken ging de jaarlijkse fotowedstrijd weer van start. Het thema was “Reusel-De Mierden in actie”. Wandelen, fietsen, een balletje trappen, terrassen, een kopje koffie drinken, werken in de tuin, het vegen van de straat, werken op het land, bedenk het maar. We waren op zoek naar actie en naar jouw verhaal. 

Winnende foto’s

De winnaars zijn bekend! Op 19 februari reikte burgemeester Annemieke van de Ven de prijzen uit! Wie hebben er gewonnen?

1e prijs

De eerste prijs werd uitgereikt aan Wieske en Dex van de Sande. Zij maakten de winnende foto van Dex op de buikschuifbaan tijdens Heul Mierd Kampeert. Van harte gefeliciteerd met deze mooie eerste prijs!

2e prijs

Tuur Sterrenburg en Sep Bakker besloten deze de zomer eens met de camera op pad te gaan. Zij legden hun vrienden Niklas en Loek op een creatieve manier vast tijdens het basketballen en wonnen hiermee samen de tweede prijs. Gefeliciteerd!

3e prijs

Ook Ton Larmit viel in de prijzen. Zijn foto van de duofietsen in actie werd beloond met een derde prijs in deze fotowedstrijd. Gefeliciteerd Ton!

Alle deelnemers: bedankt voor jullie deelname én voor het inzenden van alle prachtige foto's! Kijk hier voor een selectie de foto's die zijn ingezonden.

Bekijk hier een selectie van de foto's

Heb je zelf een mooie foto gemaakt in onze gemeente? Tag ons dan op Instagram (@gemeenterdm) en wie weet delen we jouw foto!

Op de foto: de winnaars van de fotowedstrijd