De organisatie

VacaturesGezocht: hbo-student(e) communicatie/webdesign!

Ben jij een hbo-student(e) communicatie en/of webdesign en op zoek naar een toffe onderzoeks-/afstudeerstage? Dan zijn we op zoek naar jou!

Nieuwe gemeentelijke website

Op een gemeentelijke website staat ontzettend veel informatie; van bouwprojecten tot het aanvragen van een paspoort, van wegwerkzaamheden tot subsidie en van begroting tot eikenprocessierups. Het is een dagelijkse uitdaging om alle informatie overzichtelijk en goed vindbaar te houden voor onze inwoners. Met nadruk op álle, want wij willen als gemeente 100% (digi)toegankelijk zijn!

Eind 2020 gaan we onze website in een geheel nieuw en modern jasje steken. Daar willen we, naast digi-toegankelijkheid, ook de mening van onze inwoners in meenemen. Een flink project waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken!

Waar kom je terecht?

Een stageplek bij een kleinere gemeente zoals Reusel-De Mierden is alles behalve saai. De dagen verlopen in ieder geval zelden zoals je dat vooraf had gedacht. Bij het team communicatie komen verschillende taken op je pad, zoals het redigeren van teksten, onze social mediakanalen monitoren en vullen, intern adviseren, persvragen beantwoorden en natuurlijk het vernieuwen van de gemeentelijke website.

Lijkt het jou leuk om samen met ons te werken aan de ontwikkeling van de nieuwe website? Stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatie naar communicatie@reuseldemierden.nl.