Volgt jouw kind muziek-, dans- of theaterlessen in het lesjaar 2023 - 2024? Je kunt hiervoor nog tot 1 juni 2024 subsidie aanvragen.

Alle kinderen in onze gemeente tussen de 6 en 18 jaar komen in aanmerking voor een bijdrage in de kosten van muziek, theater- of zanglessen. Om de bijdrage te ontvangen, moeten de lessen gevolgd worden bij een erkende aanbieder. Een lijst met erkende docenten vind je via de subsidiepagina op onze website: www.reuseldemierden.nl/subsidie.

Waarvoor kan ik subsidie aanvragen?

Je kunt per cursusjaar voor 2 activiteiten subsidie aanvragen. Dit kan handig zijn als je kind bijvoorbeeld halverwege het jaar gewisseld is van instrument of in plaats van een lessenreeks een workshop volgt.

De subsidie bedraagt 50% van het cursusgeld (van maximaal 2 activiteiten) tot een maximum van € 473,- per deelnemer. Dit is het maximum voor beide activiteiten samen.

Aanvragen

Je vraagt de subsidie voor 1 juni aan via onderstaande knop. Je hebt voor het aanvragen alle facturen en een bewijs van volledige betaling van het cursusgeld nodig. Als je in termijnen betaalt moet je er rekening mee houden dat de aanvraag voor de subsidie pas ingediend kon worden als alle termijnen waren betaald.

Subsidie aanvragen

Meer weten?

Ook als je vragen hebt en voor meer informatie kun je op onze website terecht. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met Marga van der Heijden door te bellen met 088 – 497 01 60 of mail naar m.vanderheijden@reuseldemierden.nl.