Jan Verspaandonk is een van de toppers van onze buitendienst. Samen met zijn collega's zorgt hij voor het onderhoud van onze openbare ruimte. Hij is veel buiten en staat dus ook veel in contact met de inwoners. "We zijn een hechte club."

"Werken bij de buitendienst van gemeente Reusel-De Mierden is een heel afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Wegmeubilair en verkeersborden plaatsen, sportparkbeheer, onderhoud van wegen/zandpaden en gladheidsbestrijding. Het is slechts een greep uit de werkzaamheden die door ons worden uitgevoerd. 

De ene dag ben je bezig met het afwerken van meldingen die zijn binnengekomen en de andere dag zijn we aan het snoeien of een zandpad op aan het schaven. Als medewerker van de buitendienst heeft je werk direct resultaat op het aanzien van de openbare ruimte." 

Modern materieel 

"Onlangs is ons wagen- en machinepark bijna geheel vernieuwd. We werken dus met heel modern materieel en zijn weer helemaal bij de tijd!

We zijn een hechte club samen waarbij gezelligheid en humor ook zeker niet mogen ontbreken. We drinken iedere dag gezamenlijk koffie waarbij de sfeer altijd goed en informeel is. Kortom: een veelzijdige baan waar je lekker veel buiten bent en kort bij onze inwoners staat!"

Lees ook deze verhalen eens

 • Addie Michiels

  Medewerker informatiebalie: "Ik heb het hier al 27 jaar naar mijn zin."

 • Dirk Bierens

  Technisch ondersteuner Ruimtelijk Beheer. "Elke opdracht is een nieuwe uitdaging. Leuk!"

 • Iris Wisse

  Communicatieadviseur: "Ik voelde me meteen welkom."

 • Tessa van Dooren

  Beleidsmedewerker Cultuur en Vrijwilligers: "Iedereen helpt elkaar vooruit."

Werken bij de gemeente iets voor jou?

Kijk dan eens welke vacatures we op dit moment open hebben staan. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die aan de slag willen voor onze inwoners. In een organisatie waar ze echt het verschil kunnen maken. 

Bekijk de vacatures